Eiendom

TIEDEMANNSFABRIKKEN: 4-roms toppleilighet under oppføring med to balkonger- Garasje med EL- lader- Estimert OT Q3/Q4

TIEDEMANNSFABRIKKEN: 4-roms toppleilighet under oppføring med to balkonger- Garasje med EL- lader- Estimert OT Q3/Q4

Fakta

 • Sigurd Hoels vei 96
 • Primærrom
  73
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eieform
  Eierseksjon
 • Rom
  4
 • Soverom
  3
 • Etasje
  6
 • Energimerking
  Ingen

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  6 500 000 ,-

Omkostninger

6 500 000,- (prisantydning)

Kjøpesummen fordeler seg slik:
Kr. 300.000,- Kjøpesum for kontraktsposisjonen
Kr. 620.000,- 10% for opprinnelig kjøpesum
Kr. 5.580.000,- Betales ved overtagelse etter Hovedkontrakten
________________________________________________________
Omkostninger:
kr. 525,- Tinglysningsgebyr skjøte
kr. 525,- Tinglysning pr. panterett
kr. 172,- Gebyr for utskrift av panteattest
kr. 17.450,- Dokumentavgift
kr. 30 000,- Transportgebyr
kr. 1.540,- Dokumentavgift Garasje
kr. 31.875,- Tilvalg (se spesifikasjon i prospekt)
__________________________________
kr, 82.087- Omkostninger totalt
_________________________________
kr. 6.582.087,- Totalpris inkludert omkostninger

NB! Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en pantobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Innskudd for opprinnelig kjøpesummen på 10% for kontraktsposisjonen kr. 620.000,-, samt kjøpesummen for kontraktsposisjonen kr. 300.000,- skal innbetales ved kontraktssignering, totalt kr. 920.000,-.
Megler kan dekke kostnadene for gjennomføring av oppdraget og provisjon for salget av innbetalt beløp. Delinnbetalingen må være fri egenkapital, dvs. at det ikke kan tas pant i kjøpt bolig for dette beløpet.
Øvrig beløp skal innbetales til Selvaag Eiendom når de innkrever dette før overtagelse.

Selger (Kjøper 1) av kontraktposisjonen har allerede innbetalt forskuddet av kjøpesummen iht. kjøpekontrakten for boligen.

Kjøper 2 sitt innbetalte forskudd ved kontraktsignering, samt rettigheter tilknyttet beløpet vil bli utbetalt selger (Kjøper 1) av kontraktposisjonen så snart beløpet er disponibelt på meglers klientkonto, og Selger etter hovedkontrakten har bekreftet at Kjøper 2 har overtatt som kjøper av objektet. Likeledes vil retten til det allerede innbetalte beløpet av Kjøper 1 bli tiltransportert Kjøper 2 fra samme dato.

Kjøpesummen for kontraktsposisjonen og forfalte delinnbetalinger betales ved kontraktssignering. Rest kjøpesum iht. opprinnelig kontrakt, omkostninger og eventuelle tilvalg som fortsatt ikke har forfalt til betaling, betales ved overtagelse av boligen jf. bestemmelsene i kontrakten som transporteres.

Dokumentavgift beregnes ut fra andel tomteverdi/hele kjøpesummen.

Påløpte renter tilfaller Kjøper 2 frem til skjøtet er tinglyst på Kjøper 2, med mindre boligselgeren får disposisjonsretten over sin del av kjøpesummen og eventuelle tilvalgs-/endringsbeløp som en følge av at det stilles garanti iht. bustadoppføringslova § 47.

Kjøper 2 bærer risiko for eventuelle endringer i offentlige avgifter/ gebyrer.


Estimerte felleskostnader er kr. 2142,- pr mnd. (iht. kontrakt)

I tillegg til felleskostnader kommer det kostnader for følgende:
Kostnad for kabel-TV, bredbånd & telefoni er stipulert til cirka kr. 400,- pr mnd.
Felleskostnader for parkeringsplass er stipulert til kr. 200,- pr mnd.
Kostnad fjernvarme som inkluderer oppvarmet vann, fakturert etter faktisk forbruk. Forretningsfører stipulerer kostnad til ca. kr. 7,- pr. kvm BRA.

Oppsummering
Dette er transport salg av en kontraktposisjon vedr. Tiedemannsfabrikken FELT E - Leilighet 122. Dette betyr at kjøper trer inn i den allerede etablerte kontrakten mellom Selger og Kjøper 1, og overtar Kjøper 1 sine rettigheter og forpliktelser i henhold til kjøpekontrakt (opprinnelig kontrakt ligger vedlagt i prospekt).

Areal og byggeår

 • Primærrom
  73
 • Bruksareal
  77 m²
 • Tomt
  11374
 • Byggeår
  2019
 • Tomtetype
  Eiet

Velkommen til Sigurd Hoels vei 96

Attraktiv 4-roms toppleilighet under oppføring med fin beliggenhet i byggets 6. etasje fra gateplan. Leiligheten ligger fint til i prosjektet og har to balkonger (en mot øst og en som ligger nordvestvendt). Boligen inneholder tre soverom, pent flislagt baderom med opplegg for vaskemaskin, åpen kjøkken- og stueløsning, romslig entré, samt to balkonger. Det medfølger garasjeplass i underliggende garasjeanlegg.

Dette er salg av kontraktposisjon og interessenter bes sette seg inn i hva dette innebærer. Kontakt megler ved spørsmål.

Kort fortalt
- Toppleilighet
- Ferdigstilles Q3/Q4
- Moderne og pen leilighet
- Flott internbeliggenhet i 6 etg.
- Tilgang via heis eller trapper
- Garasjeplass med EL- Lader medfølger
- To balkonger
- Tre soverom
- Fjernvarme
- Balansert ventilasjonsanlegg

Arealer:
Bruksareal: 77 kvm
Primærrom: 73 kvm
Primærrom: Entré, bad, tre soverom og stue med åpen kjøkkenløsning.

I tillegg disponerer leiligheten en bod i kjeller.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra opprinnelige plantegninger fra utbygger.

Standard

Entré
Innbydende entré med god plass til garderobeskap, klær og sko. Dørcalling med kamera- og talefunksjon.

Åpen kjøkken- og stueløsning
Moderne kjøkkeninnredning som har godt med skap- og benkeplass, avsatt plass til oppvaskmaskin, kjøleskap/frys, komfyr og platetopp. Avtrekk over kokesone og nedfelt kum. Plass til spisebord og spisestoler. Stuen har plass til sofagruppe og TV med tilhørende møblement. Lyse overflater og pent parkettgulv. Utgang til balkong.

To balkonger
Leiligheten byr på to balkonger hvorav den ene vender mot øst og den andre mot nord. Utgang til balkong er fra stue/kjøkken og fra soverom (se planløsning).

Tre soverom
Hovedsoverommet har god plass til dobbeltseng og garderobeskap. Soverom nummer to og tre har plass til seng og garderobeskap. Store, gode vindusflater som slipper til rikelig med naturlig lys på alle soverommene.

Flislagt baderom
Baderom som inneholder vegghengt toalett, servant over skapinnredning, speil og dusjhjørne. Downlights i himling, opplegg for vaskemaskin og varme i gulv.

Overflater
Gulv: Parkett på gulv. Fliser med gulvvarme på baderom.
Vegger: Sparklet og malte vegger. Flislagte vegger på baderom.
Himling: Sparklet og malt gips/betong.

Adkomst

Adressen for bebyggelsen er Sigurd Hoels vei. Se kartskisse.

Beliggenhet

Leiligheten ligger i "Utsiktskvartelet" Tiedemannsbyen på Ensjø. Leiligheten har en meget god intern beliggenhet og får hyggelig utsyn mot fellesareal.

Vil du bo i et vekstområde er Ensjø et naturlig valg. Den nye bydelen som planlegges på Ensjø ligger meget sentralt, men likevel tilbaketrukket fra Oslo sentrum. Med den pågående utviklingen fra bilby til boligby, med nyetablering av ca 6000 nye boliger, 10.000 nye arbeidsplasser og ny infrastruktur med parker, skoler, barnehager, forretninger m.m. ser Ensjøs framtidsutsikter svært lyse ut.

Utsiktskvartalet ligger på et høydedrag på Ensjø og vil bestå av 251 boliger totalt. I prosjektet inngår også en barnehage, samt et mindre næringslokale. Her er det nærhet til kollektivtransport, servicetilbud, skoler, barnehager og parker. I Utsiktskvartalet er alt lagt til rette for å kunne leve et "naturbant" liv. Prosjektet vil ha en barnehage som vil bygges samtidig med siste byggetrinn, mellom og under bygg D og E. Barnehagen blir en kommunal barnehage med planlagt åpning i august 2019.

Kort gange unna leiligheten ligger søndagsåpen Joker, på Tiedemannstorget. Her finner man også et hyggelig søndagsåpent fransk bakeri (Boulangerie M), som også serverer rykende fersk pizza. Videre fra leiligheten kan du også handle dagligvarene på Rema 1000 og KIWI, som ligger ca. 400 meter unna boligen.

T-banen på Ensjø ligger kun noen minutters gange unna, som tar deg raskt og effektiv inn til sentrum. Fra stasjonen går det hele fire T-banelinjer med hyppige avganger i begge retninger. Det går flere busser langs Strømsveien, og tar man gåturen opp til Helsfyr, kommer du til bussterminalen med busser som tar deg til både sentrum og Oslo Lufthavn.

Idrett/Friluft/Kultur:
- Tøyenbadet 0,4 km
- Treningssenteret Fresh fitness Ensjø 0,4 km
- Valle Hovin 1,4 km
- Kampen park 0,5 km
- Jordal Amfi 1,1 km
- Postkontoret Tøyen 0,8 km

Oppvarming

Varmeanlegg / oppvarming
Boligene vil få levert vannbåren varme fra Hafslunds fjernvarmeanlegg. Boligene oppvarmes hovedsakelig med vannbåren varme til radiatorer. Rørføringer frem til radiatorer legges skjult i konstruksjonen. Oppstikk fra gulv eller ut fra vegg til radiator må påregnes. På baderom leveres det varme i gulv. Det leveres individuelle målere på radiatorvarme og på varmt tappevann i hver bolig. Kostnader for andel av varmtvann som går til fellesareal/ ventilasjonsaggregat utfaktureres sammen med månedlige felleskostnader.

Ventilasjon
Det leveres balansert ventilasjonsaggregat plassert i hver leilighet. Aggregat vil plasseres enten i entre/ hall, innvendig bod, i taket i bod, i taket i bad, eller over komfyr på kjøkken (utvidet kjøkkenhette). Dette vil variere på de ulike leilighetstypene. Innblåsing av luft til alle oppholdsrom via ventiler, samt avtrekk fra bad og kjøkkenhette.

Parkering

Det medfølger garasjeplass med EL-lader i underliggende garasjeanlegg (automatisert parkering)

Byggemåte

Se vedlagt byggleveranse i prospekt (vedlegget som beskrives byggemåte er selvaags prospekt).

Bebyggelse

Dette prospektet gjelder Tiedemannsfabrikken felt E, med til sammen 222 leiligheter. Leilighetene fordeles på 6 oppganger, oppgang A, B, C, D, E og F. Leilighetene fordeles på to bygninger: ett bygg med oppgang A/B/C og ett bygg med oppgang D/E/F. Prosjektbeskrivelsen beskriver hvilke materialer og arbeider som inngår i leveransen for leilighetene. Leveranser utføres i henhold til teknisk forskrift av 2010 (TEK10), med siste veiledning til forskriftene revidert juli 2015.

Eiendommen har gnr 129 bnr 100 i Oslo kommune. Det gjøres oppmerksom på ar det må påregnes videre utbygging på området i hht. Tiedemannsbyen DAs plan for området samt øvrige reguleringsplaner. Naboeiendommen i sørøst er regulert til boligformål (reg.plan s-4317). Nærmere informasjon finnes på kommunens nettsider.

Leilighetene er selveier og hver enkelt leilighet får tildelt eget seksjonsnummer ved overtakelse.

Vei - Vann - Avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon til kommunen.

Ferdigattest

Ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse skal foreligge før overtagelse kan finne sted.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

13.11.2012 - Dokumentnr: 959788 - Bestemmelse om veg
Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:428 Bnr:1
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra: Knr:0301 Gnr:128 Bnr:149
Gjelder denne registerenheten med flere


13.11.2012 - Dokumentnr: 959788 - Erklæring/avtale
Rett til bruk av boder
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra: Knr:0301 Gnr:128 Bnr:149
Gjelder denne registerenheten med flere


13.11.2012 - Dokumentnr: 959788 - Erklæring/avtale
Rett til bruk av nødvendig grunn for reparasjon og vedlikehold av bygninger/parkeringsanlegg
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra: Knr:0301 Gnr:128 Bnr:149
Gjelder denne registerenheten med flere


13.11.2012 - Dokumentnr: 959788 - Best. om vann/kloakkledn.
Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:428 Bnr:1
Bestemmelse om adkomstrett
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra: Knr:0301 Gnr:128 Bnr:149
Gjelder denne registerenheten med flere


13.11.2012 - Dokumentnr: 959788 - Best. om vann/kloakkledn.
Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:428 Bnr:1
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra: Knr:0301 Gnr:128 Bnr:149
Gjelder denne registerenheten med flere


26.11.2012 - Dokumentnr: 1001768 - Seksjonering
Opprettet seksjoner:
Snr: 1
Formål: Bolig
Tilleggsdel: Bygning
Sameiebrøk: 47/12660


Servitutter/rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

13.11.2012 - Dokumentnr: 959788 - Bestemmelse om veg
Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:428 Bnr:1
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra: Knr:0301 Gnr:128 Bnr:149
Gjelder denne registerenheten med flere


13.11.2012 - Dokumentnr: 959788 - Erklæring/avtale
Rett til bruk av boder
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra: Knr:0301 Gnr:128 Bnr:149
Gjelder denne registerenheten med flere


13.11.2012 - Dokumentnr: 959788 - Erklæring/avtale
Rett til bruk av nødvendig grunn for reparasjon og vedlikehold av bygninger/parkeringsanlegg
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra: Knr:0301 Gnr:128 Bnr:149
Gjelder denne registerenheten med flere


13.11.2012 - Dokumentnr: 959788 - Best. om vann/kloakkledn.
Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:428 Bnr:1
Bestemmelse om adkomstrett
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra: Knr:0301 Gnr:128 Bnr:149
Gjelder denne registerenheten med flere


13.11.2012 - Dokumentnr: 959788 - Best. om vann/kloakkledn.
Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:428 Bnr:1
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra: Knr:0301 Gnr:128 Bnr:149
Gjelder denne registerenheten med flere


26.11.2012 - Dokumentnr: 1001768 - Seksjonering
Opprettet seksjoner:
Snr: 1
Formål: Bolig
Tilleggsdel: Bygning
Sameiebrøk: 47/12660


Reguleringsforhold

Oslo kommune ved Plan- og bygningsetaten har gitt prosjektet rammetillatelse 10.02.2017. Kopi av tillatelse kan innhentes hos Oslo kommune eller hos prosjektselger. Tilliggende veier er gitt rammetillatelser, men snuplassen som skal bygges foran oppgang B og C har fått endret plassering etter dialog med kommunen. Det tas forbehold om kommunal godkjenning av vist plassering.

Det gjøres oppmerksom på at hele området er under utvikling og det må påregnes utbygging de nærmeste årene. For ytterligere informasjon om reguleringsplaner ta kontakt med megler.

Faste/løpende kostnader

Størrelsen på felleskostnadene er ikke fastsatt, men stipulerte felleskostnader skal dekke sameiets ordinære driftsutgifter og avhenger av ytelsene sameiet rekvirerer. Basert på utkast til budsjett som er utarbeidet av utbygger i samarbeid med forretningsfører, er disse stipulert til ca. kr. 28,- pr. kvm. BRA pr. mnd. Fastsettelse av første års driftsbudsjett og felleskostnader vedtas på sameiets konstituerende sameiermøte. Felleskostnadene fordeles i henhold til vedtektene. Kjøper betaler en oppstartskapital på kr. 3.000,- til sameiet. Oppstartskapitalen blir overført forretningsfører når sameiet er etablert og oppgjørsmegler

Følgende kostnader kommer i tillegg til månedlige felleskostnader:
• Kostnad kabel-TV og bredbånd, stipulert til ca. kr. 400,- pr. mnd.
• Kostnad fjernvarme som inkluderer oppvarming og varmt vann, stipulert til ca. kr. 7,- pr. kvm BRA.
• Felleskostnad parkeringsplass, stipulert til ca. kr. 200,- pr. mnd. pr.plass.

Annen nyttig informasjon

Eierform:
Boligene selges som selveierleiligheter. Tiedemannsfabrikken vil bli organisert som et sameie iht. Eierseksjonsloven – Lov av 23. mai 1997. Sameiet vil etter planen bestå av 222 boligseksjoner. Kjøper får tinglyst skjøte på sin seksjon. Som seksjonseier blir kjøper eier av ideell andel av tomtearealer og bygningsmasse i sameiet tilsvarende eierbrøken, som fastsettes iht. boligens størrelse (BRA). Kjøper har eksklusiv bruks- og disposisjonsrett til egen bolig, og bruksrett til sameiets fellesarealer. Merk at eierseksjonsloven ikke gir anledning til at mer enn to boligseksjoner kan erverves av én og samme fysiske eller juridiske person.

EIERSEKSJONSSAMEIE
Sameiets formål er å sørge for drift og vedlikehold av felles infrastruktur, herunder veier, lys, brøyting, renovasjon, fjernvarmeanlegg, kommunale avgifter, forretningsførsel, strøm til fellesrom, drift av garasjeanlegg mm. Kostnader i forbindelse med sameiet vil fordeles på bakgrunn av eierbrøk. Se punktet «Felleskostnad/oppstartskapital”.

FORRETNINGSFØRER
OBOS Forvaltning AS (org.nr. 934 261 585) er engasjert som forretningsfører for Sameiet. Avtalen har ingen bindingstid. Det er 6 måneders oppsigelse på avtalen.

Hvitevarer medfølger ikke leiligheten.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler, som formidler disse videre til selger. Kravet til skriftlighet gjelder også budforhøyelser og motbud, aksept eller avslag fra selger.

Bud kan legges inn på eiendommens finn-annonse ved å trykke på knappen «gi bud» eller via vår hjemmeside. Ved elektronisk budgivning legges bud inn ved å benytte BankID. Bud kan også inngis på budskjema vedlagt i salgsoppgaven.

Før megler formidler bud til selger, skal megler innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter e-signatur, eksempelvis BankID eller MinID. Senere bud kan inngis per e-post til: a.andersen@nordvikbolig.no eller sendes per SMS til: 988 37 452.

Et bud bør inneholde eiendommens adresse (eventuelt gnr/bnr), kjøpesum, budgivers kontaktinformasjon, finansieringsplan, akseptfrist, overtakelsesdato og eventuelle forbehold som for eksempel usikker finansiering, salg av nåværende bolig ol. Normalt vil ikke et bud med forbehold bli akseptert før forbeholdet er avklart. Konferer gjerne med megler før bud avgis.

Megler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. I forbrukerforhold (dvs. der selger er forbruker) skal megleren ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter denne fristen bør budgivere ikke sette en kortere akseptfrist enn at megler har mulighet til, så langt det er nødvendig, å orientere oppdragsgiver, budgivere og øvrige interessenter om bud og forbehold. Det bør ikke gis bud som diskriminerer eller utelukker andre budgivere. Dersom bud inngis med en frist som åpenbart er for kort til at megleren kan avvikle budrunden på en forsvarlig måte - som sikrer oppdragsgiver og interessenter et tilstrekkelig grunnlag for sine handlingsvalg - vil megler fraråde budgiver å stille slik frist. Megleren vil uoppfordret gi sin vurdering av det enkelte bud overfor selgeren, når budet er gitt innenfor fristene ovenfor.

Megleren skal så langt det er nødvendig og mulig holde budgiverne skriftlig orientert om nye og høyere bud, og om eventuelle forbehold. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgivere at budene deres er mottatt.

Etter at handel har kommet i stand, eller dersom en budrunde avsluttes uten at handel er kommet i stand, kan en budgiver kreve kopi av budjournalen i anonymisert form.

Kopi av budjournal skal gis til kjøper og selger uten ugrunnet opphold etter at handel er kommet i stand. Dersom det er viktig for budgiver å bevare sin anonymitet, bør budet fremmes gjennom fullmektig.

For mer informasjon om budgivningsprosessen, se «Forbrukerinformasjon om budgivning», som er vedlagt salgsoppgaven, eller ta kontakt med megler.

Hvitvaskingsloven

Personvern

Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

An Error Occurred: Forbidden

Oops! An Error Occurred

The server returned a "403 Forbidden".

Something is broken. Please let us know what you were doing when this error occurred. We will fix it as soon as possible. Sorry for any inconvenience caused.