Eiendom

Lekker 4-roms frontleilighet | Meget barnevennlig | sydvendt hage |vestvendt balkong |Garasjeplass | Ferdigstilt i 2015

Lekker 4-roms frontleilighet | Meget barnevennlig | sydvendt hage |vestvendt balkong |Garasjeplass | Ferdigstilt i 2015

Fakta

 • Hans Nordahls gate 82
 • Primærrom
  93
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eieform
  Eierseksjon
 • Rom
  4
 • Soverom
  3
 • Etasje
  1
 • Energimerking
  D

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  8 500 000 ,-

Omkostninger

8 500 000,- (Prisantydning)
0,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
8 500 000 (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
8 300,- (Trygghetspakke kjøper* (valgfritt))
5 750,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
697,- (Euerskiftegebyr garasjeplass trekkes i oppgjøret - KJØPER)
172,- (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
212 500,- (Dokumentavgift 2.5% av salgssum)
--------------------------------------------------------
228 469,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
8 728 469,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer og eierskiftegebyr.

Andel fellesgjeld / Andel formue overtas av kjøper.

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Areal og byggeår

 • Primærrom
  93
 • Bruttoareal
  107 m²
 • Bruksareal
  97 m²
 • Tomt
  734
 • Byggeår
  2015
 • Tomtetype
  Eiet

Velkommen til Hans Nordahls gate 82

Nordvik Nydalen v/ Lise K. Hjelmseth ønsker velkommen til Hans Nordahls Gate 82 - en attraktiv og innholdsrik 4-roms selveierleilighet i et rolig og barnevennlig område på Storo med et enestående kollektivtilbud.
Leiligheten ligger i byggets 1. etasje og inneholder en romslig entré med garderobeplass, åpen stue/kjøkkenløsning med god plass til sofakrok, spisebord og tilhørende møbler.
Fra stuen er det utgang til flott hage på ca. 40 m² inkludert markterrasse, og vestvendt balkong på ca. 11,3 m². Videre følger 3 soverom, 2 romslige baderom og walk-in garderobe. I tillegg er det en praktisk innvendig bod i leiligheten. Garasjeplass og kjellerbod med direkte adkomst fra heis medfølger.

Kvaliteter:
- Hage og balkong
- Ferdigstilt i 2015
- 3 soverom
- 2 baderom
- Garasjeplass m/lader

Entré:
Velkommen inn! Førsteinntrykket er en lysmalt og åpen entré med plass til å henge fra seg klær og sko.
Gangen er romslig, med stor skyvedørsgarderobe.

Åpen stue/kjøkkenløsning:
Romslig stue med plass til sittegruppe, spisebord og tilhørende møbler. Rommets utforming byr på flere innredningsmuligheter. Stuen oppleves som hyggelig og romslig med store vindusflater som gir rommet en luftig følelse.
Fra stuen er det utgang til en flott hage på ca. 33 m² med markterrasse på ca. 8,2 m² og vestvendt balkong på ca. 11,3 m² med plass til sittegruppe, grill og tilhørende møbler.

Kjøkken:
Pent kjøkken i lyse moderne farger fra byggeår.
Kjøkkenet består av skap med glatte fronter og benkeplate av tre, med nedfelt oppvaskkum av rustfritt stål og ett-greps armatur fra Tappwell. Det er benkeskapsbelysning og stikkontakter over kjøkkenbenk. Alle hvitevarer er integrert, herunder induksjonstopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap med fryser fra Siemens.
Ventilator i overskap fra Franke tilkoblet avtrekkskanal. Vannrør med rør-i rør system.
Det er etablert lekasjevarsler under kjøkkenbenk og komfyrvakt på platetopp. Gulvflate belagt med parkett. Vegg- og himlingsflater i malte flater.

Hovedsoverom:
Meget romslig soverom med plass til dobbeltseng, garderobeskap og tilhørende møbler. Fra soverommet er det direkte adkomst til walk-in garderobe og baderom.

Baderom 2:
Med direkte tilknytning til hovedsoverommet, er det et pent og romslig baderom.
Pent og flislagt baderom fra byggeår med varmekabler i gulv. Dusjhjørne med innfellbare glassdører og dusjarmatur fra Tappwell, og nedsenket gulv i dusjsonen. Helservant i skap med ett-greps armatur fra Tappwell og skuffer med glatte fronter. Skap med speildører og overlys. Stikkontakt over servant og i skuff.
Vegghengt toalett fra Tece. Nedsenket himling. Mekanisk avtrekksventil i himling. Vannrør med rør-i rør system.

Soverom 2:
Soverom 2 av god størrelse, og passer perfekt som barnerom, gjesterom eller kontor.

Soverom 3:
Soverom 3 av god størrelse, og passer perfekt som barnerom, gjesterom eller kontor.

Baderom 1:
Pent og flislagt baderom fra byggeår med varmekabler i gulv. Dusjhjørne med innfellbare glassdører og dusjarmatur fra Tappwell, og nedsenket gulv i dusjsonen. Helservant i skap med ett-greps armatur fra Tappwell, og skuffer med glatte fronter. Skap med speildører og overlys. Stikkontakt over servant og i skuff. Vegghengt toalett fra Tece. Mekanisk avtrekksventil i himling. Vannrør med rør-i rør system. Opplegg for vaskemaskin.

Våtromsbevis:
Leilighetens baderom har fått våtromsbevis fra IF Skadeforsikring.
Dette beviset bekrefter at ett eller flere våtrom i boligen din kvalifiserer for en utvidet dekning i en tidsbegrenset periode uten tillegg i prisen. Dekningen krever at boligen forsikres i If.
Våtrom dette gjelder er; Bad 1 og Bad 2. Se vedlagt dokument i boligrapporten fra Anticimex.

Innvendig bod:
Stor og praktisk bod på ca. 4 m² med god oppbevaringsplass.

Bod:
Leiligheten disponerer en bod i kjeller, som er oppmålt til ca. 5 m².

Garasjeplass:
Garasjeplass i felles oppvarmet garasjeanlegg medfølger handelen. Parkeringsplassen (nr. 19) er i P4, med ladepunkt.

Standard

Øvrige rom:
Gulvflater belagt med parkett. Vegg- og himlingsflater i malte flater og malt mur. Glatte innerdører. Balansert ventilasjon. 3,2 meter skyvedørsgarderobe med en speildør i entré. 1,8 meter garderobeinnredning i omkledningsrom.

Tekniske anlegg. VVS anlegg:
Leiligheten er oppvarmet med radiatorer tilkoblet fjernvarme. Leiligheten har balansert ventilasjon med varmegjenvinner. Vannrør med rør-i rør system. Fordelerskap for vannrør med stoppekraner er plassert i vegg på bad 1. Leiligheten har felles varmtvann.

P-ROM:
Takhøyder er på tilfeldige plasser oppmålt til 2,48 meter i stue/kjøkken, soverom og omkledningsrom. 2,24 meter i entré/gang. 2,20 meter på bad.

Elektrisk anlegg:
Sikringsskap med automatsikringer plassert i bod. Leiligheten har skjult elektrisk anlegg.

Brann:
Leiligheten har røykvarslere tilkoblet felles sentral for sameiet. Brannslukningsapparat med pulver. Sprinkleranlegg med sprinklerhoder i alle rom.

Vinduer/ytterdører:
Swedoor entredør i brannklasse B30 og lydklasse 40dB med kikkehull. Vinduer og balkongdør med karmer av tre, og tre-lags glass fra byggeår.

Balkonger, terrasser, veranda etc:
Utgang fra stue til vest-vendt balkong på 11,3 m2. Balkongen har utebelysning og stikkontakt. Rekkverkshøyde er målt til ca 122 cm.

Terrasser / platting på terreng:
Utgang fra stue til syd-vendt markterrasse på 8,2 m2. Markterrassen har utebelysning og stikkontakt.

Boligrapport for boligen er vedlagt salgsoppgaven. Se denne for nærmere informasjon om tilstandsgrad.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Nordvik Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med felles visninger.

Beliggenhet

Sentral beliggenhet på Sandaker/ Storo, med kort vei til alt du trenger i hverdagen. Kort vei fra leiligheten finner du T-banestasjon, togstasjon, trikkestopp og busstopp ved storokrysset, samt holdeplass for flybussen.

Rett i nærheten har man også tilgang på flere caféer, restauranter og treningssentre, med blant annet SATS/Elixia og Evo. Like i nærheten finner man også Handelshøyskolen BI. Akerselva kan by på flere bademuligheter, med blant annet Nydalsdammen som et ypperlig tilfluktssted på varme dager.

Flotte rekreasjonsmuligheter i de omkringliggende parker og langs idylliske Akerselva. Her er det mange turmuligheter både på sommeren og vinteren. Det er kort vei til ypperlige tur- og treningsfasiliteter, med blant annet Maridalen og Lillomarka som et naturlig valg dersom man ønsker rolige sykkelveier. Her har man også tilgang til et fantastisk utvalg av turstier, både til fots, på sykkel eller på ski. Kort vei også til Sognsvann og Nordmarka, med alle sine muligheter. Med Grefsenkollen like i nærheten kan man stå alpint på vinteren, med bakker både for barn, nybegynnere og viderekomne.

Ikke mange minutter unna leiligheten finner man Storo Storsenter, et av Norges største kjøpesentre med 130 butikker, spisesteder og tjenester. Like ved Storo Storsenter er Norges største og første IMAX-kino å finne. Kinoen stod klar i mars 2018 og huser hele 11 saler, hvor det tilrettelegges for en fantastisk filmopplevelse. Det er også flere spisesteder i like ved kinoen.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Nærbutikken Storo, Meny, Coop Extra, Coop Mega og Rema 1000, samt Kiwi som kommer i Sandakerveien 76. For ytterligere servicetilbud har Torshov og Sandaker Senter et rikt og variert utvalg. Torgbygget i Nydalen åpnet i 2016 og har servicetilbud som vinmonopol. matvarebutikk, restauranter/cafeer, baker, apotek og blomsterbutikk.

Du finner flere spisesteder i umiddelbar nærhet til leiligheten. Her finner du blant annet Jewel of India, Nydalen Bryggeri og Spiseri, Xeast Kitch'n Bar, og Åpent bakeri/Lofthus Samvirkelag.

Espira Grefsen Stasjon barnehage er beliggende like i nærheten av leiligheten. Det er i tillegg flere barnehager og skoler i området.

Oppvarming

Oppvarming med radiatorer tilkoblet fjernvarme og elektriske varmekabler på begge baderomsgulv. Leiligheten har felles varmtvann.

Parkering

1 garasjeplass i felles oppvarmet garasjeanlegg medfølger handelen. Parkeringsplassen (nr. 19) er i P4, med ladepunkt.

Etter eierseksjonsloven § 26 kan styret, etter krav fra en seksjonseier med nedsatt funksjonsevne, pålegge en annen seksjonseier uten behov for å tilrettelagt plass å bytte parkeringsplass. Dette gjelder kun dersom seksjonseieren med nedsatt funksjonsevne allerede disponerer en parkeringsplass i sameiet.
Med samtykke fra styret kan en seksjonseier anlegge ladepunkt for elbil og ladbare hybrider ved parkeringsplassen som seksjonen disponerer, eller andre steder som styret anviser. Styret kan bare nekte å samtykke dersom det foreligger en saklig grunn, jf. eierseksjonsloven § 25.
Det er beboerparkering i området. Ved anskaffelse av beboerparkering kan man parkere døgnet rundt – også utover det som er maksimal parkeringstid - på parkeringsplasser regulert til beboerparkering. Beboerparkering for bil koster kr 3000,- per år. Det tas forbehold om prisendring. For mer info se www.bymiljoetaten.oslo.kommune.no/trafikk_og_samferdsel/parkering/beboerparkering/

Byggemåte

Boligblokk over 7.etasjer samt kjeller. Gulv mot grunn av betong. Grunnmur, bærende konstruksjoner og skillende dekker i hovedsak av betong og stål. Yttervegger utvendig pusset og malt. Tilnærmet flat takkonstruksjon utvendig tekket papp/membran (ikke besiktiget).

Vei - Vann - Avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon til kommunen.
Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest for oppføring av bygg 8 - Hans Nordahls Gate 80-82 datert 16.04.2018.
Dokumentet følger vedlagt i salgsoppgaven.

Ferdigattest utstedes av bygningsmyndighetene på grunnlag av mottatt dokumentasjon fra kontrollansvarlige når et søknadspliktig tiltak er utført i samsvar med tillatelsen og øvrige krav etter plan- og bygningslovgivningen. At ferdigattest eksisterer, gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Det gjøres oppmerksom på at det ikke utstedes ferdigattest for ikke-avsluttede byggesaker/ byggemeldinger som er fra før 1998.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

30.01.2013 - Dokumentnr: 84689 - Bestemmelse om veg
Midlertidig dispensasjon fra bygningsloven
Hans Nielsen Hauges gate, Birch-Reichenwalds gate og Borger Withs gate godkjennes inntil videre i sine nåværende bredder
Plikt til fremtidig vederlagsfri avståelse av veggrunn til Oslo kommune
Kan ikke slettes uten samtykke fra Oslo kommune
Overført fra: Knr:0301 Gnr:79 Bnr:118
Gjelder denne registerenheten med flere

08.04.2013 - Dokumentnr: 272858 - Jordskifte
Jordskiftesak 0200-2010-006 Grefsen Stasjonsby
Overført fra: Knr:0301 Gnr:79 Bnr:118
Gjelder denne registerenheten med flere

04.06.2015 - Dokumentnr: 495744 - Seksjonering
Opprettet seksjoner:
Snr: 20
Formål: Bolig
Tilleggsdel: Bygning og grunn
Sameiebrøk: 96/2884


Servitutter/rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

30.01.2013 - Dokumentnr: 84689 - Bestemmelse om veg
Midlertidig dispensasjon fra bygningsloven
Hans Nielsen Hauges gate, Birch-Reichenwalds gate og Borger Withs gate godkjennes inntil videre i sine nåværende bredder
Plikt til fremtidig vederlagsfri avståelse av veggrunn til Oslo kommune
Kan ikke slettes uten samtykke fra Oslo kommune
Overført fra: Knr:0301 Gnr:79 Bnr:118
Gjelder denne registerenheten med flere

08.04.2013 - Dokumentnr: 272858 - Jordskifte
Jordskiftesak 0200-2010-006 Grefsen Stasjonsby
Overført fra: Knr:0301 Gnr:79 Bnr:118
Gjelder denne registerenheten med flere

04.06.2015 - Dokumentnr: 495744 - Seksjonering
Opprettet seksjoner:
Snr: 20
Formål: Bolig
Tilleggsdel: Bygning og grunn
Sameiebrøk: 96/2884


Reguleringsforhold

Eiendommen er regulert til byggeområde: - bolig, forretning, bevertning og allmennytting formål (barnehage) ref. reguleringskart datert 02.04.2019 med tilhørende reguleringsbestemmelser i S-3460. For mer informasjon om reguleringsforhold kontakt megler eller søk på saksnummer/adresse/gnr. bnr på plan- og bygningsetatens hjemmeside.
Ny kommuneplan fra 23. september 2015: Oslo kommune har vedtatt ny kommuneplan som får betydning for en rekke av de vedtatte reguleringsplanene i kommunen.

Det bygges nye boliger i området. For informasjon om eventuelle arbeider/prosjekter i nærliggende områder anbefaler vi et søk på Oslo kommunes portal for saksinnsyn:
https://www.oslo.kommune.no/plan-bygg-og-eiendom/

Faste/løpende kostnader

Fjernvarme 576,-
Felleskostnader 2.479,-
Kabel-tv/Bredbånd 459,-
Totale felleskostnader etter kjente fremtidige endringer, kr. 3.886,-
Fra 01.05.2019 øker posten felleskostnadene fra kr. 2.479,- til kr. 2851,-.
Totale fellesutgifter vil da bli på kr. 3.886,- pr. mnd + fellesugifter for garasjeplassen.

Fellesutgifter for garasjeplass på kr. 750,- pr. kvartal kommer i tillegg.

Annen nyttig informasjon

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner § 23.

Etter lov om eierseksjoner § 31, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlige etter sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av feillesutgifter har sameiet legalpanterett i den enkelte eierseksjon på inntil 2 ganger folketrygdens grunnbeløp.

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport/boligsalgsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger til takstmann og megler. Videre er det innhentet opplysninger fra kommunen og andre relevante kilder. Tomtegrenser er ikke kontrollert.

Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelser sammenlignet med det som er byggemeldt/godkjent. Meglerforetaket oppfordrer interessenter til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg. Interessenter oppfordres også til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med sakkyndig. Dette bør gjøres før bud inngis.
Kjøper og selger er forpliktet til å undertegne standard kjøpekontrakt utarbeidet av Nordvik i forbindelse med eiendomstransaksjonen. Kjøpekontrakt kan besiktiges hos eiendomsmegler før bud inngis. Kontakt eiendomsmegler for spørsmål.
Med mindre annet er spesifisert, gjelder NEF sin standardliste over løsøre og tilbehør.

Selger leverer eiendommen i ryddig og rengjort stand.

Hvitevarer som er i kjøkken medfølger. Løse småapparater medfølger likevel ikke.

Adgang til utleie

Vedtekene inneholder ingen begrensninger av eiers utleieadgang. Styret skal underrettes skriftlig i forbindelse med utleie.

Boligkjøperforsikring

Kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som dekker utgifter forbundtet med juridisk bistand, fagkyndig uttalelse og saksomkostninger. Forsikring er valgfri. Pris 8300 kr.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler, som formidler disse videre til selger. Kravet til skriftlighet gjelder også budforhøyelser og motbud, aksept eller avslag fra selger.

Bud kan legges inn på eiendommens finn-annonse ved å trykke på knappen «gi bud» eller via vår hjemmeside. Ved elektronisk budgivning legges bud inn ved å benytte BankID. Bud kan også inngis på budskjema vedlagt i salgsoppgaven.

Før megler formidler bud til selger, skal megler innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter e-signatur, eksempelvis BankID eller MinID. Senere bud kan inngis per e-post til: l.hjelmseth@nordvikbolig.no eller sendes per SMS til: 924 51 249.

Et bud bør inneholde eiendommens adresse (eventuelt gnr/bnr), kjøpesum, budgivers kontaktinformasjon, finansieringsplan, akseptfrist, overtakelsesdato og eventuelle forbehold som for eksempel usikker finansiering, salg av nåværende bolig ol. Normalt vil ikke et bud med forbehold bli akseptert før forbeholdet er avklart. Konferer gjerne med megler før bud avgis.

Megler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. I forbrukerforhold (dvs. der selger er forbruker) skal megleren ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter denne fristen bør budgivere ikke sette en kortere akseptfrist enn at megler har mulighet til, så langt det er nødvendig, å orientere oppdragsgiver, budgivere og øvrige interessenter om bud og forbehold. Det bør ikke gis bud som diskriminerer eller utelukker andre budgivere. Dersom bud inngis med en frist som åpenbart er for kort til at megleren kan avvikle budrunden på en forsvarlig måte - som sikrer oppdragsgiver og interessenter et tilstrekkelig grunnlag for sine handlingsvalg - vil megler fraråde budgiver å stille slik frist. Megleren vil uoppfordret gi sin vurdering av det enkelte bud overfor selgeren, når budet er gitt innenfor fristene ovenfor.

Megleren skal så langt det er nødvendig og mulig holde budgiverne skriftlig orientert om nye og høyere bud, og om eventuelle forbehold. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgivere at budene deres er mottatt.

Etter at handel har kommet i stand, eller dersom en budrunde avsluttes uten at handel er kommet i stand, kan en budgiver kreve kopi av budjournalen i anonymisert form.

Kopi av budjournal skal gis til kjøper og selger uten ugrunnet opphold etter at handel er kommet i stand. Dersom det er viktig for budgiver å bevare sin anonymitet, bør budet fremmes gjennom fullmektig.

For mer informasjon om budgivningsprosessen, se «Forbrukerinformasjon om budgivning», som er vedlagt salgsoppgaven, eller ta kontakt med megler.

Solgt "som den er"

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9. Boligen overdras dermed slik den fremstår ved besiktigelse. Risikoen for at det foreligger skjulte feil og mangler overføres til kjøper. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egne undersøkelser. Interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i salgsoppgaven og eventuelle vedlegg - herunder selgers egenerklæring. Videre oppfordres alle interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med en fagkyndig, før bud inngis.

Boligen har mangel i følgende tilfeller:

1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.

2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.

3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Ta kontakt med megler dersom du ønsker mer informasjon.

Hvitvaskingsloven

Personvern

Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.