Eiendom

Eksklusiv 5 -roms, designet av Christians og Hennie. Påkostet med de beste materialvalg og innredninger. Må ses!

Eksklusiv 5 -roms, designet av Christians og Hennie. Påkostet med de beste materialvalg og innredninger. Må ses!
Solgt

Fakta

 • Camilla Colletts vei 1
 • Primærrom
  187
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eieform
  Selveier
 • Soverom
  3

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  17 950 000 ,-

Omkostninger

17 950 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
199,50 (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
440 000,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
451 149,50 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
18 401 149,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Areal og byggeår

 • Primærrom
  187
 • Tomt
  833

Oppdragsnummer

159-18-0789

Eier

Elisabeth Almhjell Arnstad
Andres Nicolas Duran Ospina

Eiendomstype

Leilighet

Eierform

Eierseksjon

Betegnelse

Gnr. 213 Bnr. 36 Snr. 2 i Oslo kommune

Etasje

1

Byggeår

1897

Areal

Primærrom: 187 kvm, Bruksareal: 187 kvm, Bruttoareal: 208 kvm

Antall rom

5

Tomtetype/areal

Eiet tomt / 833 kvm

Forretningsfører

Nicolas Knudtzon

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et attraktivt og veletablert boligområde på Frogner/Uranienborg, like ved Uranienborg kirke og Uranienborgparken. Området er preget av nydelig arkitektur fra forrige århundre, og ligger bare noen kvartaler fra Slottsparken, samt skoler, barnehager og offentlig kommunikasjon.

Noen av hovedstadens mest populære handlegater, kafeer, barer og restauranter ligger i gangavstand. Lekeplass, Gimle Kino og flere treningssentre, er noe av det du finner i nærområdet. For rekreasjon anbefales Frognerparken, med skulpturanlegget Vigelandsparken, Oslo Bymuseum, Frognerbadet og Frogner stadion.

Det er også hyggelige turområder langs Frognerkilen og Bygdøy, med bademuligheter, maritime fasiliteter og skiløyper om vinteren. Populære Tjuvholmen med spennende gallerier som Astrup Fearnley Museet og Pushwagner Gallery ligger i nærområdet. Her finner man også Tjuvholmen sjøbad med fin strand, gressplen for solbading og flott skulpturpark. Fra Rådhuset kan du ta båten ut til Bygdøy og Huk med flotte strender og gode tur- og rekreasjonsområder.

Bygninger

Leiligheten ligger rolig til i et veletablert område, bestående av pene og klassiske bygårder.

Byggemåte

Drenering er ikke vurdert da denne ikke er synlig. Antatt fra byggeår. Vegger i teglstensmur, utvendig pusset og malt samt teglstein. Takkonstruksjon er valmet saltak i treverk. Tak er antatt tekket med takplater. Takrenner i stål. Tak er ikke inspisert av takstmann, kun besiktiget fra bakkenivå. Støpte trapper og repos belagt med tregulv. Heltre trapp i baktrapp, malt utførelse. Flislagt inngangsparti. Eldre koblede vinduer med blyglass i malt utførelse, malte karmer og gerikter.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 187 kvm, Bruksareal: 187 kvm, Bruttoareal: 208 kvm


1. etasje: Hall, gang, spisekjøkken, tv-stue, stue, 3 bad og 3 soverom.
Annet: 3 boder; 1 på ca 1,4 kvm i baktrapp, 2 på ca 10-15 kvm i kjeller.

Innhold

Camilla Colletts vei 1 er en svært stilsikker og påkostet 5-roms selveierleilighet på ca. 187 kvm, fint beliggende i første etasje. Leiligheten har en ettertraktet adresse i et alltid etterspurt område midt på Frogner. Innvendig er det gjennomgående påkostet med de beste materialvalg og innredninger designet av Christians og Hennies v/ Isabel Tidemand og Helene Hennie. Kvaliteter som store blyglassvinduer, gulv i chevronmønstret heltre eik, stukkatur, to kakkelovner og plassbygde møbler gjør dette til en klassisk og moderne Frognerbolig.

Kort fortalt
- Påkostet og stilsikker 5-roms selveier designet av Isabel Tidemand og Helene Hennie i Christians og Hennie.
- Fint beliggende i høy første etasje med pent beplantet forhage.
- Sameiet disponerer fire p-plasser.
- Klassisk Frognerbygård fra 1897.
- Innholdsrik og romslig planløsning.
- Blyglassvinduer og fiskebeinsparkett.
- Entré med plassbygde garderober.
- Stort og nydelig utført spisekjøkken med BORA og Gaggenau hvitevarer.
- Velutstyrt, påkostet Svane-innredning.
- Herskapelig stor stue med kakkelovn.
- Separat tv-stue med prinsesseovn som enkelt kan gjøres om til soverom.
- Intrikat stukkatur, rosetter og listverk.
- Tre svært lekre, delikate marmordekorerte bad, hvorav ett med nisje til vaskesøyle.
- Tre innbydende soverom med vindu ut mot skjermet og lukket bakgård.
- Rikelig med plassbygde skap og garderobeløsninger.
- Bodrom i kjeller og baktrapp.
- Sikringsskap med automatsikringer.
- Siste generasjon Sensio/xComfort smarthus system med fjernstyring av all lys og all varme i hele leiligheten fra mobil/tablet..
- Kabel-tv inkludert i fellesutgifter.

Entré
Leiligheten ligger i en fasjonabel Frognerbygård, og oppgangen bærer det herskapelige preget med dobbelfløyede dører, solide brystningspanel og fargerike, historiske gulvfliser. Vel over dørstokken ser du at det historiske preget er godt bevart også inne i leiligheten. Boligen er møysommelig oppgradert og betydelig påkostet med eksklusive materialer. I entreen er det chevronmøstret gulv i heltre eik og plassbygd garderobe. I tilknyttet gang kan yttertøyet ta plass i en hel rekke plassbygde skap med speilfronter.

Kjøkken
Kjøkkenet er et stort familierom fint sentrert i leiligheten. Hele rommet er lekkert gjennomført i smakfulle blåtoner, mens detaljer som dørkarmer, lister og stukkatur er fremhevet i hvitt. Ved et stort blyglassvindu er det spiseplass, og midt i rommet en kjøkkenøy med spiseplasser og marmorbenkeplate. Innredningen er fra Svane kjøkken og av ypperste kvalitet, med masse benke- og oppbevaringsplass. Alt av hvitevarer er det ypperste fra Gaggenau, BORA og Miele. Frontene gir et behagelig visuelt uttrykk i blå, glatt finish, og overskapene er satt med glass. Benkeplaten er i lys marmor og har underlimt kum. Over benk er det led-belysning. Hvitevarer er integrerte og består av stekeovn, kombinert stekeovn/dampovn, varmeskuff, oppvaskmaskin, platetopp, avtrekksvifte og to romslige vinskap.

Stue
Stuen er et stort, presentabelt rom med alle de riktige detaljene som vitner om byggeåret, men i en moderne, oppgradert stand. Her er det rosett, to store blyglassvinduer med utsyn til pent beplantet forhage, solid chevronmønstret gulv i heltre eik og en herskapelig kakkelovn i petroleumsblå.

De store blyglassvinduene har lysmalte karmer som fremheves av vegger tapetsert i mørkeblå naturstrie fra Phillip Jeffries. Skyggespillet fra vinduene er nydelig. Arealet er romslig og gir mulighet for frittstående sofagruppe. Vegg i vegg ligger kjøkkenet avskjermet av dobbelfløyede dører, og videre inn en lys tv-stue.

Tv-stue
I tillegg har leiligheten en romslig tv-stue hvor man kan trekke seg tilbake for å holde tv-støyen unna de andre oppholdsrommene. Stuen har intrikat stukkatur, rosett og en nydelig kakkelovn med prinsesseform. Tv-en kan ta plass i en romtilpasset reol med hyller og skap i hvit, tidsmessig utførelse. Ellers finner du også her et stort blyglassvindu og chevronmønstret gulv i. Dette rommet kan enkelt gjøres om til et ekstra soverom med vindu ut mot lukket bakgård.

Bad/wc/vaskerom
Boligen inneholder tre lekre og moderne baderom med gulvvarme og downlights.

Bad 1
Hovedsoverommet har sitt eget deilige velværebad med integrerte høyttalere og eksklusive store fliser i Statuariomarmor på gulv og vegger. Badet har både badekar og dusjhjørne. Badekaret av innfliset type med lekker, organisk utforming. Dusjhjørnet er avskjermet av glassdører og har innfliset hylle, samt regnfallsdusj. Badet har elektrisk håndkletørker, veggmontert toalett og stilren dobbelservant med skuffeseksjon og takhøyt speilskap.

Bad 2
Det andre badet tilhører "barnerommet". Badet har lekre heksagonalexagon marmorfliser på gulv og hvite metrofliser på vegger. Det er utstyrt med veggmontert toalett, og dusjhjørne med innfellbare glassdører og deilig regnfallsdusj. Baderomsinnredning består av benkeplate med underlimt servant og tilhørende skap i hvit, glatt utførelse. Over servant er det et romslig speil. Egen varmtvannstank med innebygd skapløsning.

Bad 3
Selv gjestebadet er gjennomført i påkostet stil, her med lekre heksagonalexagon marmorfliser på gulv, pent "brystningspanel" og sortmalteblåmalte vegger som står i fin kontrast til de ellers lyse farge- og materialvalgene og knytter soveromsavdeling til hverdagsrom. Gjestebadet er det eneste med vindu, også her flommer lyset inn gjennom blyglassvinduer. Badet har romslig dusjnisje med lyse metrofliser, regnfallsdusj og innfliset hylle, det hele avskjermet av glassdører. Videre er det gulvmontert toalett og søyleservant med tilhørende veggspeil og sidebelysning. Badet har dessuten en nisje med opplegg og avsatt plass for vaskemaskin og avsatt plass til tørketrommel skjult bak dør tilsvarende som vegg.


Soverom og garderobe
Leiligheten har tre gode soverom med god intern plassering, avskjermet fra stuene og kjøkkenet. Hovedsoverom har suiteløsning med adkomst til eget velværebad. Overflatene er av den delikate typen, med lys grå vegger tapetserte veggermed naturstrie fra Phillip Jeffries og heldekkende lyst gulvteppe. Også barnerommet har heldekkende beige gulvteppe og adkomst til eget baderom, mens det på gjesterommet er fiskebeinsparkett og enkel adkomst til gjestebad.

Alle soverommene har plassbygde skap i moderne utførelse, noe som også gjelder i entré og hall, sistnevnte med en bred rekke av lekre glassfronter. Det medfølger bodrom i kjeller og baktrappen.

Standard

Leiligheten holder gjennomgående høy standard og er totalrenovert i perioden 2017/ 2018, og er påkostet med eksklusive materialvalg. Isabel Tidemand og Helene Hennie i Christians og Hennie har designet hele leiligheten. For ytterligere informasjon om boligens tilstand vennligst se vedlagt tilstandsrapport fra Andreas Grønstad Jahnsen datert: 20.12.2018.

Følgende punkter i tilstandsrapporten har oppnådd tilstandsgrad 2, herunder:
- Vinduer: Visuelt i god stand. Oppgradering kan forventes.

Ventilasjon med naturlig avtrekk i ventilasjonskanal over tak.

Utstyr

- To-fløyet lyd/brann klassifisert entredør.
- Kjøkkeninnredning fra Svane kjøkken.
- LED lys på kjøkken.
- 2 stk vinskap på kjøkken.
- Varmekabler i alle gulv på bad.
- Varme i alle gulv med egen sensor.
- Dør calling.
- Kabel- tv.
- Røykvarsler og pulverapparat.
- Plassbygde skap, seng, skrivebord, bokhyller og speilskap.

Oppvarming

Boligen er oppvarmet med varmekabler på alle bad, samt varme med egen sensor i alle gulv. og siste generasjon Sensio/xComfort smarthus system med fjernstyring av all lys og all varme i hele leiligheten fra mobil/tablet. Det er kakkelovn i stue og tv-stue. Sikringsskap er utstyrt med automatsikringer og jordfeilbryter. Boligen har ventilasjon med naturlig avtrekk i ventilasjonskanal over tak, supplert med elektrisk avtrekk fra kjøkken og bad. Det er installert dørcalling og kabel-tv.

Parkering / Garasje

Det er fire biloppstillingsplasser som disponeres av sameiet, hvorav førstemann til mølla-prinsippet gjelder. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser. Se vedlagte parkeringsregler for sameiet i "vedlegg til salgsoppgaven".

Selger disponerer i tillegg en leiet plass i oppvarmet garasje ca. 150 meter fra leiligheten. Videreføring av leieavtalen kan diskuteres nærmere med selger.

Adkomst

Adkomst fra Camilla Colletts vei 1. Det vil bli skiltet med Privatmegleren sine visningsskilt under felles annonserte visninger.

Beskrivelse av tomt/hage

Bygården har den klassisk Frognerstilen med inngjerdet forhage og flotte beplantninger. Fasaden er vakkert utsmykket og pyntet med smijernsbalkonger. Romslig Fforhagen har med adkomst via smijernsport, pent beplantet uteareal med tette syrinhekker og gressplener med plass til utemøbler. og leder til dDobbelfløyet inngangsdør med orginaldetaljer. Adkomstveien er steinbelagt, men på sidene er det plenareal med sittebenker. Leiligheten ligger i høy første etasje, som er den eneste med flotte blyglassvinduermed lite innsyn og mye lys.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Følgende heftelser vil følge eiendommen ved salg:
Bestemmelse om bebyggelse Dbnr: 900598 Datert: 29.02.1896
Bestemmelse om benyttelse
Bestemmelse om gjerde
Overført fra: 0301-213/36
Gjelder denne registerenheten med flere

Erklæring/avtale Dbnr: 523857 Datert: 22.12.1980
PANTERETT UTEN OPPTRINNSRETT TIL SAMEIET
FOR: NOK 10,000
MED PRIORITET ETTER 80% AV FØRSTE TGL KJØPESUM
Gjelder denne registerenheten med flere
Seksjonering Dbnr: 523857 Datert: 22.12.1980
opprettet seksjoner:
snr: 2
formål: Bolig
sameiebrøk: 115/1000
EIENDOMMEN ER OPPDELT I TILS 11 SEKSJONER

Vei / Vann / Avløp

Offentlig nett for vei, vann og avløp.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Ekspedisjonsdokument datert: 1897
Ekspedisjonsdokument datert: 1896
Ekspedisjonsdokument datert: 1977

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting som primærbolig kr 3 040 945,- pr 03.01.19
Verdien ved skattefastsetting som sekundærbolig kr 10 947 400,- pr 03.01.19

Reguleringsforhold

Boligen er regulert til byggeområde for boliger.

Følgende nærliggende eiendommer har pågående byggesaker:
- Camilla Colletts vei 2 - Energibrønnpark.
- Camilla Colletts vei 2 A - Riddervolds plass - Oppføring av bysykkelstativ - 05-354.
- Camilla Colletts vei 2 A-B - Oppføring av delvis underjordisk parkeringsanlegg.
- Oscars gate 57 - Oppføring av trappeheis.
- Camilla Collets vei 1 - Etablering av bad og innsetting av lufteventil.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Beskrivelse av sameiet

Sameiet består av 11 seksjoner. En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25.

Sameiet vurderer per dags dato en utbedring av tak, takrenner og terrasser. Dersom utbedringene blir ansett som nødvendige kan dette føre til en ekstraordinær innbetaling. Se referat fra sameiermøte.

Innvendige endringer i leiligheten som medfører inngrep i byggets konstruksjon, må ikke foretas; dette gjelder særlig yttervegger og bærevegger. Yttervegger må ikke isoleres. Det må heller ikke foretas forandringer som kan være til ulempe for andre beboere eller skape problemer med husets felles forsikring. En seksjonseier som bryter disse vedtektene, vil bli stilt økonomisk ansvarlig.

Ved uforutsette hendelser i sameiet (bygningsarbeider etc), har de tidligere praktisert ekstraordinære innbetalinger.

Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd.

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

Faste, løpende kostnader

Kr. 4 262,- pr. Mnd.
Fellesutgifter som inkluderer: kommunale avgifter, strøm i fellesarealer, forsikring, regnskap, get, trappevask osv.

Andre faste utgifter:
Strøm, ca kr. 40.000,- i året i følge selger. Det opplyses forøvrig om at strømbruk er svært individuelt, og vil variere fra husstand til husstand.
Kommunale avgifter: inkludert i felleskostnader.
Forsikring i Gjensidige / Gjensidige kr (polisenummer 58394338)
Andre utgifter:
Eiendomsskatt for 2018 kr 13324,-
Eiendomskatt for 2019 er ikke oppgitt.

Endringer i lånevilkår, herunder renteendringer, vil kunne medføre at månedlige fellesutgifter endres. På samme måte vil vedlikeholdsarbeider og oppgradering av bygning kunne medføre økte fellesutgifter. Selger er ikke kjent med planer om ekstraordinære tiltak som vil kunne medføre endringer i fellesutgifter.

Andel fellesgjeld / formue

Sameiet har ingen felles låneopptak og seksjonen overdras uten andel fellesgjeld.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

17 950 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
199,50 (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
440 000,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
451 149,50 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
18 401 149,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Spesifikasjon av lån

Sameiet har ingen felles låneopptak.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

Dyrehold er tillatt så lenge dette ikke er til ulempe for andre beboere.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør. Hvitevarer, som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen.

Vinskap, taklamper og kunstlamper medfølger ikke. Vinskap kan overdras etter nærmere diskusjon/avtale med selger.

Adgang til utleie (boligformål)

Overdragelse av seksjon kan ikke skje til utleievirksomhet. Dette (denne restriksjonen) gjelder ikke seksjon 11. Fremleie i enkelttilfeller av leilighet, gjelder ikke enkeltrom, skal godkjennes av styret, men styret kan ikke nekte å gi slik godkjennelse uten saklig grunn.

Konsesjon / Odel

Det foreligger ikke odel eller konsesjon for denne boligen.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr. 1.400,- pr. formidlet Boligkjøperforsikring. Dette øker til kr. 2.400,- pr. formidling fra 1. mai 2019. I tillegg mottar meglerforetaket ytterligere kr. 1.000,- pr. formidlet Boligkjøperforsikring PLUSS.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.

Meglers vederlag og utlegg

Pantattester/ grunnbok fra St.kartverk (Kr.1 150)
Sikringsobligasjon - Statens Kartverk (Kr.525)
Totalt kr. (Kr.1 675)
Provisjon er avtalt til 1% av oppnådd salgssum.
Dersom eiendommen ikke omsettes, faktureres selger kr 9900,-

Finn.no: Lokalområde

Frogner/ Uranienborg